10 Eylül 2012 Pazartesi

Takibibırakanlar otomatik takip ettirme sorunu

Takibibirakanlar.com takibibirakanlar.net gibi siteler kimlerin unfollow yaptığını gösterme özelliğine sahipler. Hatta bazısında reklam dahi yok. Peki merak ediyor musunuz reklamsız nasıl hizmet veriyorlar diye?

Cevabı çok basit. Siz Twitter'da uygulamayı kurduğunuzda sizin hesabınızdan otomatik 10-15 kişiyi aralıklı olarak takip ettiriyorlar. Bunun karşılığında da o kişilerden para alıyorlar. Bir nevi takipçi satış uygulamasına satılan kullanıcı muamelesi yapıyorlar.

Denemek için takibibirakanlar.com adresine girip hemen üye olun. 1-2 saat sonra kimleri takip ettiğinize bakın. En az 10 tane tanımadığınız kişiyi takip ettiğinizi göreceksiniz.

Takipçi kontrol uygulamaları arasında bunu yapmayan tek bir site var: twitpalas.com. Gelirini web sitesinde bulunan reklamlardan elde eden site, otomatik olarak birini takip etmenize neden olmuyor. Haydi şimdi deneyin: twitpalas.com


8 Eylül 2012 Cumartesi

Takibi bırakanları Twitter'da bulmak

Twitter'da takibi bırakanları bulmak artık çok kolay. Önce twitpalas.com sitesine giriyorsunuz. Ardından "Twitter ile giriş" tuşuna basıyorsunuz. Güvenli olarak giriş yaptıktan sonra sizi takip etmeyen kişilerin (unfollowers) listesini hemen elde ediyorsunuz.

Hemen siteye girerek güvenli bir şekilde listenize ulaşın: twitpalas.com

İşte bir örnek:



Twitter takipçi sayısını arttırmak

Twitter takipçi sayınızı arttırmanın bin türlü yolu var. Takipçi havuzu, takipçi denizi, takipçi topla gibi sitelere üye olarak takipçi sayınızı bir günde 100-200 arttırmanız mümkün. Hem de ücretsiz olarak.

Ancak dikkat etmeniz gereken bir şey ise bu tip sitelerden size gelip de takip edenler bir süre sonra takipçi listenizden düşüyor. Çünkü takip edenler de zaten sizi gibi takip edilmek için siteye üye olan kişiler. Sizi listesinde görüp yazdıklarınız da kafasındakilerle uyuşmazsa hemen unfollow edebiliyor.

İşte bu nedenle Twitter takipçi sayınızı arttırmak için şu özelliği kullanabilirsiniz:
#takipedenitakipederim

Bu şekilde takip ettiğiniz kişiler zaten takip edeni takip ederim mantığını benimsedikleri için sizi kolay kolay takip etmeyi bırakmayacaktır. Ama olurda unfollowers olurlarsa o zaman da twitpalas.com sitesini kullanarak silersiniz.

6 Eylül 2012 Perşembe

Unfollowers.net

Unfollowers.net'in kapanmasıyla birlikte bizi twitter listesinden silenleri afişe etmek daha zor oldu. Profil sayfamızdan tek tek takip etmek hiç kolay değil.

Yeniden Twitter için temizlik zamanı geldi. twitpalas.com adresindeki site bu işi kolayca hallediyor. Twitter hesabınızla güvenli bir şekilde giriş yaptıktan sonra unfollowers listesi önünüze hemen geliyor. Siz de tek tıkla istediiniz kişiyi siliyorsunuz.

Gerçekten tavsiye edeceğim bir site. Siz de şimdi deneyin: twitpalas.com