1 Mayıs 2013 Çarşamba

twitteraraclari.com incelemesi

Takibibirakanlar.com sitesinin sahibi yeni bir site yapmış. Geçen hafta yayına başlayan sitenin adı: twitteraraclari.com.

Sitenin ana sayfasından giriş yapıyoruz. Ardından kullanıcı arayüzüne erişiyoruz. Takipçi sistemi, retweet sistemi vb. linkler var.

* Soldaki listeden takibi bırakanlar'a basıyoruz. Sonuç: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/twittera/public_html/b.php on line 130
Sitede takibi bırakanları bulamıyor.

* Takipçi sistemi kısmına giriyoruz. Burada bize soruyor günde kaç kişiyi takip edersin, kaç RT yaparsın. Bu ayaları girerek karşılıklı takipçi sahibi oluyoruz. Bu kısım işe yarar.

* Retweet sistemi kısmına giriyoruz. Retweet yaptıkça kredi kazanıyoruz. Birkaç tane yaptım 10'ar kredi kazandım. Ama retweet için sitenin önerdiği tweetler hakikaten çok kötü. Değil 10 puan 100 puan için bile retweet yapılmaz şeyler.

* Popüler kullanıcılar bölümünde ise bu siteyi kullanıp da kredisi çok olan kullanıcılar listelenmiş.

* İletişim bölümünde ise takipcimerkezi@gmail.com şeklinde email adresi var. Bir iletişim formu bulunmuyor.

Ardından ana sayfasına tekrar gittiğimizde tekrar giriş yapmamız gerektiğini söylüyor. Program giriş yaptığımızı dahi hatırlamıyor.

Genel kanım takibibirakanlar sitesine göre daha iyi bir site olmuş. Çünkü diğer site size zorla takip yaptırıyordu ama haber vermiyordu. Bu sitede ise kredi bilgisi ile bu tip takiplerin yapılacağını söylüyor en azından. Unfollow kısmı kesinlikle çalışmıyor. Ama zaten bu sitenin amacı da unfollowları göstermek değil. Takipçi hilesi vb. yöntemler kullandırmak.

Not: Şimdi tekrar denedim. "Çıkış yap" tuşuna basınca çıkış yapıyor. Ancak bizi yeniden login olma sayfasına yönlendiriyor. Çok amatörce yapılmış bir site.

Bu sitenin sahibi bu kadar kullanıcıyı ne yapıyor merak ediyorsanız diğer sitesine bakabilirsiniz: